راهنمای خرید سایت کسب و کار

Guide to buying a business site

راهنمای خرید سایت

کسب و کار

 

خرید وب سایت

چه یک عکاس آزاد باشید، چه صاحب یک فروشگاه سخت افزاری، یا نوع دیگری از کسب و کار کوچک، یک وب سایت عالی برای موفقیت شرکت شما ضروری است و شما نیاز به یک راهنمای خرید سایت خواهید داشت.

در این جا به عنوان یک وب مستر که روی ساخت یا بازاریابی بیش از 100 وب سایت کسب و کار کار کرده است، می دانم که برای ایجاد وب سایت های تجاری عالی و جذاب چه چیزی لازم است.

اگر به دنبال ایجاد یک وب سایت جدید یا موثرتر کردن سایت فعلی خود هستید، در این جا 10 مرحله کلیدی برای شروع و کمک به وب سایت کسب و کار برای رقابت موثر در بازار آنلاین آورده شده است تا راهنمای خرید سایت برای شما باشد. 

 

خرید دامنه سایت

نام دامنه که به عنوان آدرس وب سایت نیز شناخته می شود، اغلب نقطه ورود به سایت است. مهم است که برای اهداف قابلیت استفاده و همچنین برای بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) تأثیر خوبی بگذارد.

 

نکات ایجاد دامنه بهینه

• املای آن را آسان کنید. سعی کنید از کلمات عامیانه، ساختگی یا به شدت پیچیده استفاده نکنید.

• آن را تا حد امکان کوتاه نگه دارید. هر چه کوتاه تر باشد، به خاطر سپردن و تایپ صحیح آن آسان تر است.

• از پسوند دامنه مناسب استفاده کنید. سعی کنید همیشه آن را یک نام دامنه .com قرار دهید برخلاف .net، .co و غیره مگر این که استفاده از پسوند دیگری مانند .gov، .edu یا .org مناسب تر باشد.

• از اعداد و خط فاصله دوری کنید. آن ها به سختی به خاطر سپرده می شوند و بر خلاف نام های دامنه، فقط کلمه ای ظریف و به یاد ماندنی هستند و ممکن است در هنگام صداگذاری نام دامنه اشتباه متوجه شوند.

• برای تسهیل رشد در آینده، آدرس را گسترده کنید. به عنوان مثال، Amazon.com یک آدرس وب سایت بسیار گسترده تر از BooksOnline.com است و به آمازون اجازه می دهد تا تقریباً هر نوع کالای مصرفی را به جای کتاب، همان طور که هدف اصلی آن بود، بفروشد.

• اطمینان حاصل کنید که به یاد ماندنی است. با وجود وب‌سایت‌های بسیار زیاد در اینترنت، مهم است که نام وب‌سایت، جذاب باشد تا مردم نحوه دسترسی به آن را در آینده به خاطر بسپارند.

• در مورد نام دامنه تحقیق کنید آن را در گوگل جستجو کنید تا ببینید آیا آدرس وب‌سایت مشابهی قبلاً به صورت آنلاین وجود دارد یا خیر و در USPTO.gov جستجو کنید تا مطمئن شوید که دارای علائم تجاری ثبت‌شده نباشد.

• بررسی کنید که آیا قیمت دامنه مناسب است. تعیین کنید که آیا می توانید آدرس وب سایت مورد نظر خود را با قیمت مناسب خریداری کنید زیرا اکثر نام های دامنه خوب گرفته شده اند و باید از مالک فعلی خریداری شوند.

• از نام های بی معنی خودداری کنید. نامی را انتخاب کنید که معنایی را بیان کند تا کاربران بلافاصله بدانند کسب و کار شما چیست. یاهو و گوگل نام های جذابی هستند، اما برندسازی آن ها بسیار گران بود و ممکن است کسب و کار شما بودجه یکسانی نداشته باشد.

• یک URL مناسب SEO ایجاد کنید. در صورت لزوم، سعی کنید یک آدرس وب سایت سازگار با سئو ایجاد کنید که شامل کلمات کلیدی و موقعیت جغرافیایی باشد.

 

خرید سایت

ایمن و مقیاس پذیر 

میزبان وب سایت (یا گاهی اوقات به عنوان ارائه دهنده میزبانی وب سایت شناخته می شود) شرکتی است که فناوری و خدمات لازم برای مشاهده وب سایت در اینترنت را ارائه می دهد.

خدمات میزبانی بسته به نوع فناوری و پشتیبانی انتخابی، می تواند هزینه های مختلفی داشته باشد. معمولاً در صورت خرید یک طرح سالانه به جای برنامه ماهانه، می توانید تخفیف دریافت کنید و این می تواند یکی از موارد مهم راهنمای  خرید سایت برای شما باشد.

 

در این جا چند دستورالعمل برای انتخاب یک برنامه میزبانی وب سایت خوب آورده شده است:

• اگرچه می توانید یک برنامه میزبانی “سرور اشتراکی” با مبلغی کمتر در ماه دریافت کنید، اما توصیه می شود از این کارخودداری کنید. میزبانی اشتراکی به این معنی است که یک سرور و منابع آن را با سایر مشتریان به اشتراک می گذارید که می تواند عملکرد سایت را دچار مشکل کند.

همچنین اگر یکی از وب‌سایت‌های دیگر سرور اشتراکی هک شود، ممکن است وب‌سایت شما نیز آلوده شود.

• یک طرح میزبانی «سرور اختصاصی» گران‌ترین گزینه است –اما باعث می‌شود وب سایت بهترین عملکرد را داشته باشد. داشتن یک برنامه سرور اختصاصی به این معنی است که ماشین سرور فیزیکی به طور کامل به سایت شما اختصاص داده شده است.

بنابراین، همه منابع متعلق به شما هستند و تا زمانی که فناوری بهینه باشد، از یک برنامه میزبانی مشترک امن تر است. با این حال، بسیار گران‌تر از آن چیزی است که اکثر مشاغل کوچک معمولاً مایل به پرداخت هستند. هنگامی که یک سایت با عملکرد بسیار بالا دارید، ممکن است این همان چیزی باشد که به آن نیاز دارید، اما برای اکثر مشاغل اولیه و کوچک بیش از حد گران است.

• اطمینان حاصل کنید که شرکت میزبان دارای پشتیبانی تلفن و یا چت است تا در صورت بروز مشکل به سرعت به شما کمک شود. پشتیبانی ایمیل اغلب ممکن است خیلی طول بکشد و زمانی که یک مشکل نیاز به حل فوری دارد، خسته کننده شود. پشتیبانی تلفنی بهترین است، اما چت نیز به خوبی کار می کند.

• برای دسترسی به سرور باید یک رابط کاربری آسان مانند cPanel وجود داشته باشد. نمی توانید برای مشاهده محتویات سرور و ایجاد تغییرات از دستورات ترمینال استفاده کنید، مگر اینکه یک مدیر سرور حرفه ای را استخدام کنید.

• بررسی کنید تا ببینید چه نوع امنیت سرور وجود دارد. باید بتوانید از طریق پروتکل انتقال فایل امن (SFTP) به سرور خود دسترسی داشته باشید. باید روزانه از محتوای سرور، نسخه پشتیبان تهیه شود. همچنین باید یک روش آسان با یک یا دو کلیک برای نصب گواهینامه های امنیت (SSL) وجود داشته باشد.

اطمینان حاصل کنید که شرکت میزبان به طور منظم تعمیر و نگهداری امنیتی را انجام می دهد. در حالت ایده‌آل، شرکت میزبان دارای یک پروتکل امنیتی منتشر شده است که می‌توانید آن را مرور کنید تا بدانید چگونه سرورها را ایمن نگه می‌دارند.

 

توضیح واضحی از کسب و کار به صورت برجسته نمایش دهید

مهم است که بلافاصله به مردم اطلاع دهید که چه کسی هستید و چه کاری انجام می‌دهید تا وقتی از وب‌سایت کسب و کار شما بازدید می‌کنند، احساس سردرگمی نکنند.

اطمینان حاصل کنید که بنر صفحه اصلی و بنرهای بعدی بازنمایی بصری خدمات هستند و همچنین دارای یک تار متن مقدماتی در بالای صفحه است که توصیف می کند چه کسی هستید و چه می کنید.

 

علاوه بر این، مطمئن شوید که هر دو منوی پیمایش اصلی و پاورقی دارای پیوندهای صفحه «درباره ما» هستند که به راحتی قابل دسترسی بوده تا افراد بتوانند روی آن ها کلیک کنند و درباره کسب و کارتان بیشتر مطالعه کنند.

 

The best content management system

 

بهترین سیستم

مدیریت محتوا سایت 

سیستم مدیریت محتوا (CMS) یک برنامه نرم افزاری است که برای ایجاد و مدیریت محتوای دیجیتال استفاده می شود. یک CMS خوب به کمک می کند تا سایت را حفظ کنید و برای استفاده از آن به دانش فنی زیادی نیاز ندارید.

باید یک CMS را انتخاب کنید که برای نیازهای منحصر به فرد طراحی شده باشد. سیستم های مختلف به دلایل مختلفی مانند کاربر پسند بودن، توسعه پذیری و بودجه استفاده می شوند.

در زیر برخی از سیستم های محبوب با شرح نقاط قوت و ضعف آن ها آورده شده است:

 

طراحی سایت با وردپرس

وردپرس محبوب ترین CMS جهان است. یک انجمن پشتیبانی فعال و گسترده و افزونه های مفید زیادی برای گسترش عملکرد سایت دارد. اگر نمی توانید افزونه ای را پیدا کنید که کاری را که می خواهید انجام دهد، به راحتی می توانید یک توسعه دهنده وردپرس را پیدا کنید که بتواند یکی بسازد.

وردپرس نیز رایگان است و نصب آن نسبتاً ساده است. اکثر توسعه دهندگان وب سایت با آن آشنا هستند، بنابراین یافتن فرد یا آژانسی که بتواند روی سایت کار کند کار سختی نیست. معمولاً کسب و کارهای کوچک به دلیل انعطاف پذیری و گسترش آن از وردپرس برای ایجاد وب سایت های خود استفاده می کنند.

 

با این حال، باید توجه داشت که بزرگترین ضعف وردپرس امنیت است. به دلیل محبوبیت بسیار زیاد، هکرها آن را بیشتر هدف قرار می دهند. سایت وردپرس باید به طور مرتب نگهداری و ایمن شود تا هک نشود.

همچنین، ایمن کردن تک تک افزونه های شخص ثالث دشوار است، بنابراین ایمن نگه داشتن سایت وردپرس باید یک تعهد مداوم از طریق بهترین شیوه های مختلف باشد. بررسی اینکه آیا افزونه ها در چند ماه گذشته به روز شده اند یا خیر.

 

طراحی سایت با دروپال

دروپال یکی دیگر از CMS های محبوب است. بسیاری از مزایای مشابه وردپرس را ارائه می دهد، از جمله انعطاف پذیری، سهولت استفاده و یک جامعه پشتیبانی بزرگ. قابل ذکر است که این CMS امن تر از وردپرس است.

با این حال، گزینه های افزونه یا تم زیادی ندارد که باعث می شود توسعه کمتری داشته باشد. برای سال‌ها، وب‌سایت کاخ سفید (Whitehouse.gov) با دروپال اجرا می‌شد، اما از آن زمان به وردپرس تغییر یافته است که هنوز هم از آن استفاده می‌کند.

 

جوملا

یکی دیگر از CMS های محبوب جوملا است. کاربرد آسان، سئو، امنیت و قابلیت های چند زبانه بهتری نسبت به وردپرس دارد. با این حال، با کمک چند افزونه، وردپرس از قابلیت های جوملا پیشی می گیرد.

پلتفرم تجارت الکترونیک خوب انتخاب کنید

اگر قصد دارید کالاها و یا خدمات را از طریق وب سایت بفروشید، برای انجام این کار به فناوری مناسب نیاز دارید. (اگر در حال حاضر چیزی نمی فروشید، ممکن است بخواهید این کار را انجام دهید زیرا تجارت الکترونیک به طور بالقوه می تواند سود را افزایش دهد.)

اگر تصمیم دارید به کاربران اجازه دهید به صورت آنلاین با شما معامله کنند، باید پلتفرم یا مدل تجاری مناسب انتخاب کنید.

در این جا چند پلتفرم محبوب تجارت الکترونیک کسب و کار آورده شده است:

 

ووکامرس

WooCommerce یکی از محبوب ترین پلتفرم های تجارت الکترونیک در جهان است که می تواند وب سایت وردپرس را به یک فروشگاه آنلاین تبدیل کند. مانند وردپرس، افزونه های زیادی در دسترس است و به وردپرس متصل می شود که آن را بسیار انعطاف پذیر می کند.

تم های رایگان و پریمیوم زیادی برای WooCommerce از پیش ساخته شده اند. (به عنوان یک قاعده، بهتر است از یک تم ممتاز از یک توسعه دهنده معتبر استفاده کنید، زیرا امنیت و پشتیبانی بهتری را ارائه می دهد.) اگر در زمینه فناوری مهارت ندارید، به احتمال زیاد به یک توسعه دهنده وردپرس نیاز خواهید داشت.

همچنین مقدار بسیار بالایی از قابلیت ها و مقیاس پذیری را ارائه می دهد که ممکن است کسب و کار کوچک شما به آن نیاز داشته باشد.

 

شاپی فای

یک پلت فرم تجارت الکترونیک است که امکان می دهد یک فروشگاه آنلاین ایجاد و سفارشی کنید و محصولات، موجودی، پرداخت ها و حمل و نقل را مدیریت کنید. یک افزونه وردپرس مانند WooCommerce نیست. یک پلت فرم مستقل است که روی سرور Shopify میزبانی می شود.

بنابراین اگر یک وب سایت اصلی دارید، سایت تجارت الکترونیک، از نظر فنی از آن جدا خواهد بود. می توانید از طریق وب سایت که با WordPress، Drupal و غیره ساخته شده است، به حساب Shopify پیوند دهید، مگر این که وب سایت اصلی دارای یک افزونه ادغام Shopify باشد.

 

ویژگی‌ها شامل محصولات نامحدود، پهنای باند نامحدود، تجزیه و تحلیل تقلب، کدهای تخفیف، گزارش‌ها و موارد دیگر است. مزایای کلیدی Shopify این است که برای راه‌اندازی فروشگاه نیازی به توسعه‌دهنده ندارید و همه چیز در backend از قبل، تنظیم شده است.

نکته منفی این است که به اندازه WooCommerce کنترل یا انعطاف زیادی روی فروشگاه ندارید. یک رابط کاربری وب سایت جالب، به یاد ماندنی و جذاب ایجاد کنید.

 

اطمینان حاصل کنید که رابط وب سایت کسب و کار، تأثیر مثبتی بر جای می گذارد که منجر به نتایج می شود. با اجرای پیشنهادات زیر می توانید این کار را انجام دهید:

• از گرافیک های زیبا و فونت های خوانا استفاده کنید.

• مطمئن شوید که گرافیک برای بارگذاری سریع، فشرده و بهینه شده است. اگر وب سایت کند است، موتورهای جستجو مانند گوگل رتبه شما را جریمه می کنند.

• در مورد رقابت تحقیق کنید تا ببینید چگونه وب سایت را طراحی و بهینه کرده اند. اجزای مشابهی را پیاده سازی کنید که برای وب سایت کسب و کار کار می کنند.

• در مورد مخاطبان هدف تحقیق کنید تا ببینید آن ها از سایت چه می خواهند و انجام آن را برای آن ها آسان کنید.

• در طول طراحی وب سایت به طور مداوم بر برند متمرکز بمانید.

• یک سیستم ناوبری بصری طراحی کنید که به کاربران امکان می دهد به سرعت به صفحات مورد نیاز خود برسند.

• اطلاعات تماس با دسترسی آسان منتشر کنید.

• فراخوانی آشکار (مخصوصاً دکمه‌های «اکنون خرید») را بگنجانید.

 

صفحاتی را ایجاد کنید که برای وب سایت های تجاری، استاندارد هستند، مانند:
• صفحه اصلی
• درباره ما
• محصولات/خدمات (با توضیحات و تصاویر جذاب)
• نقشه سایت (برای اهداف سئو)
• تیم مدیریت
• با ما تماس بگیرید
• شرایط استفاده (قرارداد آنلاین حاکم بر نحوه استفاده کاربران از سایت)
• سیاست حفظ حریم خصوصی
• صفحات اضافی مرتبط با کسب و کار

 

Business website for search engines

 

وب سایت کسب و کار را برای موتورهای جستجو بهینه کنید

سئو مجموعه ای از اقداماتی است که در وب سایت اعمال می کنید تا اطمینان حاصل کنید که موتورهای جستجو وب سایت را به طور مناسب فهرست و رتبه بندی می کنند و سپس آن را به کاربران موتورهای جستجو نشان می دهند.

هنگامی که وب سایت توسط موتورهای جستجو دیده می شود، با وب سایت هایی که محتوای مشابه دارند رقابت می کند. هرچه طراحی و محتوای وب سایت بهتر باشد، سایت در صفحات نتایج موتور جستجو بالاتر نشان داده می شود.

 

سئو عمدتاً شامل اقدامات زیر است:

• تحقیق و پیاده سازی کلمات کلیدی

• کد وب سایت بهینه

• سرعت بارگذاری سریع

• ایمن بودن و نصب گواهی SSL؛ SSL یک فناوری امنیتی استاندارد است که تضمین می کند داده های ارسال شده بین وب سرورها و مرورگرها خصوصی باقی می مانند

• داشتن سایت سازگار با موبایل

• وجود بک لینک های با کیفیت (لینک هایی در وب سایت های خارجی با محتوای مرتبط) که به سایت شما منتهی می شود

• استفاده از پیوندهای داخلی در سرتاسر سایت برای کلیک و خواندن

• استفاده از رسانه های اجتماعی برای پیوند دادن به سایت (لینکدین، توییتر، فیس بوک، پینترست و غیره)
• سئو یک فرآیند مداوم و بسیار مهم است که می تواند به معنای تفاوت بین نمایش در صفحه اول صفحات نتایج موتور جستجو (که منجر به ترافیک رایگان زیادی برای وب سایت می شود) باشد.

 

به طور منظم محتوای با کیفیت ایجاد و منتشر کنید

هم کمیت و هم تازگی محتوا برای موتورهای جستجو مهم است، بنابراین مهم است که برنامه ای برای انتشار مقالات با کیفیت و یا پست های وبلاگ در سایت و در سایت های خارجی که به سایت شما پیوند دارند ایجاد کنید.

اگر می خواهید در نتایج موتورهای جستجو رتبه بالایی کسب کنید و مردم را تشویق کنید که بارها و بارها به سایت بازگردند، باید تا حد امکان وب سایت را با محتوای جدید و مرتبط به روز کنید. مطمئن شوید که محتوای شما از لحن مناسب و مرتبط با برند استفاده می کند که مردم از خواندن آن لذت ببرند.

 

ابزارهای وب مستر را نصب کنید

با نصب Google Analytics و Google Search Console هر دو ترجیحاً از طریق Google Tag Manager و Bing Webmaster Tools از داده های حیاتی برای کمک به تجزیه و تحلیل ترافیک و عملکرد سایت استفاده کنید. از این ابزارها می توان برای ردیابی انواع اطلاعات زیر استفاده کرد:

 

• بازدیدکنندگان روزانه، هفتگی و ماهانه سایت

• تعداد بازدید در هر صفحه از سایت

• “نرخ پرش”- درصد کاربرانی که به سایت می آیند و تنها پس از مشاهده یک صفحه آن را ترک می کنند (الگوریتم های گوگل رتبه های بالاتری را به وب سایت هایی می دهند که نرخ پرش پایینی دارند، بر اساس این نظریه که بازدیدکنندگان زمان بیشتری را در سایت صرف می کنند و آن را ارزشمند بیابند.)

• میانگین زمان صرف شده در سایت توسط بازدیدکنندگان

• خطاها در سایت (خطایی که موتورهای جستجو در محتوای سایت پیدا کردند)

• لینک های خراب در سایت

• کلمات کلیدی که کاربران را به سایت هدایت می کند

• بک لینک به سایت

• زمان دانلود صفحه وب

 

 

Implementation of the website maintenance plan

 

اجرای طرح نگهداری وب سایت

یک وب سایت نباید قدیمی شود. برای داشتن یک وب سایت موفق که در موتورهای جستجو رتبه خوبی داشته باشد و هک نشود، باید از نگهداری صحیح آن اطمینان حاصل کنید.

 

در این جا چند نکته برای ایجاد یک برنامه نگهداری وب سایت کسب و کار آورده شده است:

• حداقل یک بار در ماه داده های Webmaster Tools را بررسی کنید

• از داده های ترافیکی برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مخاطبان استفاده کنید تا بتوانید بهتر به آن ها رسیدگی کنید.

• از داده های عملکرد برای بهینه سازی و رفع اخطارها و خطاها استفاده کنید.

• مطمئن شوید که همه نرم افزارها همیشه به روز هستند.

• اسکن های امنیتی را اجرا کنید تا بدانید وب سایت از بدافزار پاک است و هک نشده است.

• از “تست تقسیم” استفاده کنید تا ببینید آیا تغییرات خاصی از وب سایت به عملکرد کمک می کند یا خیر. برای مثال، اگر محصولی را می فروشید، ممکن است دو نسخه از یک صفحه فرود خاص با تصاویر و عبارات متفاوت داشته باشید. تست تقسیم امکان می دهد ببینید کدام نسخه نرخ تبدیل بالاتری دارد.

• راه های موثر و متداول برای بازاریابی آنلاین کسب و کار را بیابید.

• به کاربران وب سایت اجازه دهید تا در مورد سایت بازخورد ارائه کنند.

• هر از گاهی به بررسی رقابت با سایر سایت ها ادامه دهید تا ببینید آن ها با حضور آنلاین چه می کنند و ببینید آیا کارهایی که انجام داده اند می تواند برای شما نیز مفید باشد.

• اطمینان حاصل کنید که حداقل یک بار در روز و حداقل 10 روز قبل از راه اندازی وب سایت به روش های مختلف نسخه پشتیبان تهیه می شود.

 

سخن آخر

همان طور که پس از خواندن این مقاله می توانید متوجه شوید، ایجاد یک وب سایت برای کسب و کار ممکن است به آن سادگی که ابتدا فکر می کردید نباشد. با این حال، اگر مراحل ذکر شده در این مقاله را دنبال کنید، کسب و کارتان شانس بسیار خوبی برای موفقیت در بازار آنلاین خواهد داشت.

 

 

کاری از تیم رسانه سامان ادز

برای  دیدن    صفحه طراحی سایت   سامان   ادز   کلیک  کنید.
راهنمای خرید سایت کسب و کار
مدیریت تبلیغات و سفارش تبلیغ
ساخت  تیزر و مزایای آن  برای کسب و کار
راهکارهای تبلیغاتی و مدیریت آن برای افزایش بازدهی کسب و کار
ویژگی های ضروری وب سایت حرفه ای
راهنمای خرید سایت
اهمیت عکاسی تبلیغاتی برای کسب و کار
تیزرهای با کیفیت راهکارهای جذب مخاطبان
 خرید سایت  وردپرس و مزایای برای ساخت وب سایت
previous arrow
next arrow
Shadow
فهرست