راهنمای گام به گام طراحی وبسایت ( قسمت 2 )

website buying guide 2

چگونه یک وب سایت خوب سفارش دهیم

راهنمای گام به گام طراحی وبسایت

قسمت دوم

 

مرحله 4:
CMS (سیستم مدیریت محتوا) را انتخاب کنید

در این مرحله باید ابتدا تعیین کنید که آیا از CMS استفاده می کنید یا یک وب سایت HTML سفارش می دهید. در مرحله دوم، اگر تصمیم دارید یک وب سایت با CMS بسازید، مشخص کنید که از کدام سیستم مدیریت محتوا بهتر است استفاده کنید.

 

کدام CMS را انتخاب کنید

مدیر آژانس تبلیغاتی مطمئناً پس از مطالعه اهداف وب سایت، چندین پیشنهاد می دهد تا از بین آن ها انتخاب کنید. از جمله آن ها می توان به CMS های زیر اشاره کرد:

 

طراحی سایت با وردپرس

طراحی سایت با وردپرس

بیش از 30 درصد از تمام وب سایت های موجود در اینترنت و بیش از 60 درصد منابع مبتنی بر CMS روی سیستم وردپرس کار می کنند. شما می توانید انواع مختلفی از منابع را در وردپرس ایجاد کنید: از یک وبلاگ شخصی گرفته تا یک وب سایت شرکتی، از یک فروشگاه آنلاین تا یک پروژه محتوای بزرگ.

 

طراحی سایت با جوملا

این دومین «موتور» محبوب پس از وردپرس است. این برنامه کاربردی تر و قابل تنظیم تر در نظر گرفته می شود، اما با “جوملا” کنترل وب سایت به تنهایی برای شما دشوارتر خواهد بود. با این حال، کارشناسان معتقدند این CMS برای ایجاد فروشگاه های آنلاین مناسب تر است.

 

طراحی سایت با دروپال

این موتور پردازنده، 1.9٪ از تعداد کل سایت ها و 3.5٪ از منابع را روی “موتورها” اجرا می کند. در صورت نیاز به حل وظایف غیر استاندارد، پشتیبانی از خدمات پیچیده، این “موتور” را انتخاب کنید. توجه داشته باشید، اگر در وردپرس و جوملا می توانید تقریباً هر عملکردی را با استفاده از افزونه ها اضافه کنید، برای کار با دروپال باید با برنامه نویسان تماس بگیرید.

طراحی سایت با Shopify

این “موتور” توسط صاحبان 1.9٪ از منابع کار بر روی CMS انتخاب شده است. Shopify یک وردپرس برای فروشگاه های آنلاین است. سیستم مدیریت محتوا، سفارشی سازی با افزونه ها و امنیت ساده است و شامل توابع اساسی لازم برای سازماندهی تجارت آنلاین است.

 

مرحله 5:

در مورد ویژگی های اضافی که وب سایت باید رعایت کند توافق کنید

به طور خلاصه وب سایت شما باید پاسخگوی نیازهای مخاطبان و الزامات فنی موتورهای جستجو باشد. در این جا یک لیست اساسی از ویژگی ها و مشخصاتی است که باید به آن ها توجه کنید:

• نمایش صحیح در مرورگرهای محبوب
• سازگاری برای دستگاه های تلفن همراه
• نقشه سایت و فایل robots.txt به درستی پیکربندی شده باشد
• سرعت بارگذاری قابل قبول وب سایت
• بدون صفحات تکراری از طراح سایت بخواهید که برای بستن صفحه از برچسب‌ها، دسته‌ها و بایگانی‌ها، کانون‌سازی URL را ارائه دهند.
• توانایی بهینه سازی متا داده های یک صفحه
• امکان درج کدهای خدمات شخص ثالث، به عنوان مثال، خدمات تحلیلی
• امکان بهینه سازی محتوای گرافیکی مانند: تغییر اندازه عکس ها، اضافه کردن عنوان و ویژگی alt
• در دسترس بودن توابع کاربر پسند: نظرات، دکمه های اجتماعی، سیستم رتبه بندی، فرم های جستجو و بازخورد، حرکت آسان.
• اگر در بازار بین المللی کار می کنید، به یک وب سایت چند زبانه نیاز دارید.
• امنیت منابع: محافظت در برابر دسترسی غیرمجاز، ایجاد نسخه های پشتیبان، مسدود کردن نظرات هرزنامه

مرحله 6:

تعیین کنید که کجا یک وب سایت را سفارش می دهید

شما باید با یک آژانس یا یک فریلنسر کار کنید. به دنبال دستور العمل جهانی برای یافتن پیمانکار نباشید زیرا کار با استودیوها و کارشناسان خصوصی مزایا و معایبی دارد.

 

چرا همکاری با آژانس های معتبر؟

در این جا دلایل اصلی ذکر شده است: استودیوها معمولا خدمات جامعی ارائه می دهند. لازم نیست به هاستینگ، بهینه سازی فنی، بازاریابی اینترنتی فکر کنید.
قرارداد را امضا می کنید و هزینه خدمات آژانس را به طور رسمی پرداخت می کنید.
با مدیر ارتباط خواهید داشت، نه مستقیماً با برنامه نویس وب، که به شما کمک می کند به زبان یکسان صحبت کنید.
در تئوری، همکاری با استودیو از شما در برابر از دست دادن ضرب الاجل ها و سایر فورس ماژورهای کار محافظت می کند.

 

همکاری با فریلنسرها

شما می توانید به خوبی صرفه جویی کنید و به طور مستقل فرایند ایجاد وب سایت را هماهنگ کنید. به عنوان مثال، می توانید یک برنامه نویس وب خصوصی، طراح، کپی رایتر پیدا کنید و بر اجرای پروژه نظارت داشته باشید. شما مجبور نیستید برای خدمات یک مدیر و یک حسابدار که در یک آژانس کار می کند هزینه ای بپردازید.
کار با یک فریلنسر غیررسمی آسان تر است. می توانید متخصصان خوبی را دور و نزدیک یا خارج از کشور پیدا کنید که پول کمتری برای کار می گیرند. اما یک خطر وجود دارد: ممکن است پول بپردازید و در ازای آن چیزی دریافت نکنید.
شما مستقیماً با مجری در ارتباط خواهید بود. خودتان تصمیم بگیرید که آیا این یک مزیت است یا ضرر.

 

 

ارزیابی کنید که آیا می توانید به تنهایی یک وب سایت ایجاد کنید

مرحله 7:
ارزیابی کنید که آیا می توانید به تنهایی یک وب سایت ایجاد کنید

می توانید خودتان یک وب سایت ایجاد کنید. علاوه بر این، با در نظر گرفتن انتخاب نام دامنه و تأیید پرداخت برای میزبانی، بیش از یک ساعت برای راه اندازی، صرف نمی کنید. اما برای ایجاد وب سایتی که پاسخگوی نیاز مخاطب باشد، باید زمان بسیار بیشتری را صرف کنید. بنابراین، ارزیابی کنید که آیا ارزش صرف زمان برای مطالعه طرح‌بندی‌ها و فراداده‌ها به ضرر فعالیت‌های اصلی است یا خیر.

 

مرحله 8
تعیین کنید که چه کسی پروژه را تبلیغ می کند
شما می توانید بازاریابی اینترنتی را خودتان انجام دهید یا این کار را به افراد حرفه ای محول کنید. قبل از تصمیم گیری، به آن چه که باید در چارچوب بازاریابی اینترنتی یکپارچه انجام شود توجه کنید:

حفظ سایت: نظارت بر ارتباط نسخه “موتورهای وب سایت”، پاسخگویی به الزامات فنی جدید موتورهای جستجو، عیب یابی سریع، پرداخت به موقع صورتحساب به ارائه دهنده هاست و انجام کارهای معمول دیگر.
اثربخشی بازاریابی وب سایت را ارزیابی کنید. تجزیه و تحلیل وب و گزارش های تراکنش به شما کمک می کند.
ایجاد و انتشار محتوا به طور منظم
درگیر SMM ، ارسال مهمان، خبرنامه ایمیل باشید.
در بازاریابی جستجو و بازاریابی محتوا فعال باشید.

 

جذب کاربران با انواع تبلیغات

اگر آماده انجام این کارها و انواع دیگر هستید، برای کارمندان جدید بخش بازاریابی مبلمان سفارش دهید.

اگر آژانس در همان زمان وب سایت شما را ایجاد کند و در بازاریابی اینترنتی مشغول باشد بسیار عالی است. در این صورت، برنامه‌ریزی ویژگی‌های منبع مورد نیاز برای حل وظایف بازاریابی برای طراحان سایت آسان‌تر خواهد بود.

 

 

تعیین کنید که وب سایت مورد نیاز شما چقدر هزینه دارد

 

مرحله 9

تعیین کنید که وب سایت مورد نیاز شما چقدر هزینه دارد

قیمت نهایی وب سایت به ویژگی های آن بستگی دارد: عملکرد، طراحی، حجم محتوا و غیره. به طور نسبی، یک وب سایت کارت ویزیت با طراحی قالب برای شما 15 میلیون تومان هزینه دارد و هزینه وب سایت سفارشی و حرفه ای با ادغام خدمات پیچیده، به عنوان مثال، سیستم پرداخت آنلاین، بالاتر محاسبه می شود. هزینه تقریبی وب سایت را پس از توافق با ویژگی های آن با طراح وب سایت متوجه خواهید شد. فراموش نکنید که باید دائماً در توسعه منابع و بازاریابی اینترنتی سرمایه گذاری کنید.

 

برای سفارش وبسایت به چه چیزهایی نیاز دارید؟

با ایده پردازی شروع کنید: به وضوح مشخص کنید که طراح شما چه وظایفی را انجام خواهد داد. این به شما کمک می کند تا عملکرد لازم را توصیف کنید. سپس همه چیز منظم پیش خواهد رفت: شما طراحی عالی را از دیدگاه خود توصیف می کنید، یک CMS را انتخاب می کنید، مشخصات فنی لازم را تعیین می کنید. پس از آن، متوجه خواهید شد که آیا خودتان یک منبع ایجاد کنید یا بهتر است به متخصصان مراجعه کنید. تصمیم بگیرید که چه کسی وب سایت را تبلیغ می کند و چه مقدار پول برای پروژه، مورد نیاز است.

 

کاری از تیم رسانه سامان ادز

برای دیدن صفحه طراحی سایت سامان ادز کلیک کنید.

راهنمای گام به گام سفارش سایت
چگونگی ساخت تیزر ویدیویی تأثیرگذار
اپن ای آی؛ نگاهی جامع به نقش‌ آفرینی در دنیای هوش مصنوعی
طراحی سایت حرفه‌ای؛ چرا امری ضروری برای تبلیغات موثر است؟
بهترین مدیریت تبلیغات؛ استراتژی‌هایی برای بهبود فروش شرکت‌ ها
پنل پیامک؛ بهترین روش‌ های استفاده از آن
مدیریت تبلیغات و سفارش تبلیغ
راهنمای سفارش تیزر تبلیغاتی
پنل اس ام اس و فواید تبلیغات با آن
previous arrow
next arrow
Shadow
فهرست