راهنمای خرید سایت

 

website buying guide

 

راهنمای

خرید سایت 

و سفارش سایت 

 

برای خرید سایت و یا سفارش یک وب سایت نیاز دارید یک پیش نمایش یک نمای کلی از آن چه که در نهایت می خواهید سایت شما رو در معرض عموم قرار بده داشته باشید. اگر مسلط به نرم افزارهای طراحی و گرافیک باشید این کار برای شما خیلی سخت نیست اما اگه شما به نرم افزارهای گرافیکی آشنا نیستید، باز هم جای نگرانی نیست. شما می توانید با نرم افزار های ساده یک شمای کلی از آن چه که می خواهید به طراح سایت سفارش بدین بسازید و توی گوشی یا کامپیوتر ذخیره کنید.

در این جا با ما با مسائل پیچیده و دیگر مسائل مربوط به ساعت مانند دامین، هاست، گواهینامه ssl و از این دست کاری نداریم. در این مقاله می خواهیم به ظاهر گرافیکی و کمی هم به محتوای متنی سایت شما بپردازیم. در حقیقت در این مقاله می آموزید چگونه پیش‌نمایشی برای سفارش سایت به طراح سایت و یا شرکت طراحی سایت طرف قرار داد خودتان ارائه بدهید. در این مقاله دو بخشی، به مواردی اشاره خواهیم کرد که با اگاهی از آن ها می توانید به تعامل بهتری با طراح سایت خودتان بپردازید.

 

Choosing an organizational color

 

انتخاب رنگ سازمانی

 

یکی از مسائل بنیادین برای تبلیغات شما حیاتی است، انتخاب رنگ سازمانی است. رنگ سازمانی اصطلاحا به رنگ هایی که شما برای استفاده در لوگو، تبلیغات تصویری و گرافیکی و حتی دیزاین محیط کار خودتون از اون استفاده می کنید اشاره دارد.
شما باید خیلی سریع و شفاف یک یا دو یا سه رنگ را به عنوان رنگ سازمانی خود مشخص کنید و باید تا مدت ها به این رنگ ها وفادار بمانید و از تغییر آن ها خوداری کنید. یعنی این که نباید پس از انتخاب این ها به راحتی و با نظر یک شخص رنگ سازمانی خود را تغییر بدهید. اگر نظر من را بخواهید رنگ سازمانی مهم نیست که دقیقا چه رنگ یا رنگ هایی را انتخاب کنیم، مهم این است که ما به این رنگ ها وفادار بمانیم همان طور که قرار است به لوگو وفادار بمانیم.

 

انتخاب لوگو سایت

یکی دیگه از مقدمات هرگونه کار تبلیغاتی که به فضای بصری مربوط باشد، مانند کارت ویزیت، تراکت های تبلیغاتی، وبسایت، تیزرهای تبلیغاتی، نیاز به یک لوگوی زیبا و در خور کسب و کار شما به شدت احساس خواهد شد.
لوگو بیانگر هویت بصری کار ما در فشرده ترین حالت ممکن است. همان طور که در خصوص رنگ های سازمانی گفتیم که لزوم وفاداری به آن در طول سالیان واجب به نظر می رسد، در خصوص لوگو نیز این چنین است.
معمولا شرکت ها به لوگوی خودشان دست نمی زنند. شرکت هایی مانند استارباکس که بالاترین تغییر لوگو داشته‌اند که در طول سالیان 5 یا شش بار لوگوی شان را تا کنون (اوایل 2023) عوض کرده اند اما این روند بسیار آهسته و در راستای لوگوی اولیه بوده است.

دلیل هم ساده است، مدت ها طول می کشد که شما رنگ سازمانی و یا لوگوی خودتان را در اذهان عمومی جا بیندازید برای همین دلیل ساده، نمی توان به راحتی آن را تغییر داد. اگر تا کنون برای کسب و کارتان لوگو سفارش نداده اید، به هیچ عنوان خساست به خرج ندهید و هرچه سریع تر با یک طراح لوگو طرف حساب شوید.
از انتخاب قالب های آماده برای لوگوی کسب و کار خودتان به شدت بپرهیزید.

مخاطب در دنیای امروز بسیار باهوش است و شباهت ها و کارهای مبتذل را به راحتی تشخیص می دهد. اگر شما صاحب یک کسب و کار واقعی هستید برای طراحی و اجرای لوگوی خودتان حسابی وقت بگذارید. با گرافیست خودتان مشورت کنید و از میان طرح هایی که به شما می دهد، بهترین را انتخاب کنید.

 

 

انتخاب نوع سایت

یکی از اولین مواردی که برای خرید سایت و یا سفارش سایت باید برای خودتان مشخص کنید این است که دقیقاً از وبسایت چه می خواهید؟ آیا وبسایت شما قرار است خدمات ارائه کند؟ آیا قرار است یک وب سایت فروشگاهی باشد؟ آیا قرار است محصولات فیزیکی یا محصولات دانلودی یا آنلاین به فروش برساند؟ یا که نه یک سایت شخصی است که قرار است پورتفولیو یا نمونه کارها و سوابق و افتخارات شما را به نمایش بگذارد؟ وقتی نوع سایت تان را مشخص کنید بسیاری از موارد دیگر برای شما آسان خواهد شد و راحت تر می توانید تصوری که از وبسایت خودتان دارید در اختیار طراحتان قرار دهید.

 

سئو سایت

سئو وبسایت در حقیقت انجام مواردی است که باعث می شود رتبه سایت شما در موتورهای جستجو بالا برود. که این منجر به نمایانگر شدن لینک وبسایت شما در صفحه های اولیه جستجو و در نتیجه دریافت بازدید بیشتر است. این باعث می شود مشتریان بیشتری وارد فضای مجازی وب سایت شما شده و در نتیجه به سود بیشتر شما منجر خواهد شد.
بسیاری از شرکت های موفق بودجه های زیادی صرف سئو سایت می کنند. هر مقدار کمی که شما بابت سئو سایت شرکت می دهید بازگشت چندین برابر خواهد داشت. البته این به کیفیت شرکت سئوکار طرف قرارداد شما ارتباط مستقیم دارد.
نتیجه این که در زمان سفارش سایت به طراح سایتتان، از او بخواهید برنامه خود را برای طراحی سئو محور سایت شما ارائه دهد. پس از طراحی سایت تان نیاز به قرار داد با یک سئو کار و یا شرکت ارائه دهنده خدمات سئو دارید، تا وبسایت شما رشد مداومی داشته باشد و پس از مدتی در صفحه های اول دیده شود.

 

تعیین بودجه خرید سایت

یکی از موارد بسیار بسیار مهم و مقدماتی برای سفارش یک سایت اختصاص بودجه مشخص برای طراحی و اجرای آن است. هر چقدر شما ایده های خاص و جذاب داشته باشید اما بودجه کافی برای سفارش به شرکت معتبر را نداشته باشید در اجرای سایت تان با شکست مواجه خواهید شد.
یک وبسایت بد یک تبلیغ منفی به حساب می آید و به جای این که برای شما مشتری جذب کند مشتری های شما را به اصطلاح می پراند. هرچند قیمت طراحی و ساخت سایت در ایران رشد خوبی داشته است اما هنوز هم در مقیاس با قیمت‌های جهانی طراحی و سفارش سایت در ایران بسیار ارزان است. شاید به همین دلیل است که از کشورهای اطراف به شرکت های طراحی سایت داخلی سفارش های خوبی داده می شود. امروز که با شما صحبت می کنم و ابتدای سال ۱۴۰۲ شمسی در ابتدای سال ۲۰۲۳ میلادی هستیم برای خرید سایت مناسب بودجه حداقل بین ۲۰ تا ۵۰ میلیون تومان را باید در نظر بگیرید تا با برخورداری از وب سایتی درخور و قابل رقابت با دیگر رقبای تان باشد.

 

 

گرفتن ایده

طراحی سایت

حالا می توانید به سایت های خارجی و داخلی مراجعه کنید که خدمات مشابه خدمات شما را می دهند و از آن ها ایده بگیرید. در این مرحله تا می توانید وقت بگذارید انواع سایت های ایرانی و خارجی را از نظر بگذرانید از قسمت مورد نظر عکس تهیه کنید. در این مرحله اگر از کامپیوتر استفاده می کنید با فشردن دکمه پرینت اسکرین و اگر با گوشی موبایل کار می کنید، اسکرین شاتی از بخشی که مورد نظرتان است، تهیه کنید. بعدا با نمایش این تصاویر و بخش های مورد نظر به طراحتان به راحتی می توانید نسبت به دلچسب بودن خروجی کار مطمئن شوید و یا برای خرید سایت، با خیال آسوده تر اقدام کنید.

 

جمع آوری اطلاعات سایت

یکی از مهمترین بخش ها برای خرید سایت و یا سفارش آن، جمع آوری اطلاعات خام است. در این مرحله شما اقدام به جمع آوری اطلاعات خام از جمله متن، عکس، ویدیو و هرچه که مربوط و نمایانگر کار شماست کرده و ان را در یک فلش یک جا ذخیره کنید. همه این ها را میتوانید در اولین جلسه و پس از عقد قرارداد در اختیار طراح وب سایت خودتان قرار دهید و با این کار علاوه بر این که به صرفه جویی در زمان کمک به سزایی می کنید به رسیدن به هدف مطلوب و آن چه که مد نظرتان است نیز یاری می رسانید.

 

اما صبر کنید، هنوز زمان قرار گذاشتن با طراح سایت و خرید سایت نیست! در قسمت بعدی مقاله وارد جزئیات وبسایت شما خواهیم شد. این که سایت شما از چه صفحه هایی قرار است برخوردار باشد و هرکدام از این صفحه ها چه ویژگی هایی خواهند داشت. در این بخش قرار است به صفحه های استاندارد بپردازیم که در همه وبسایت ها به طور مشترک وجود دارد. مانند صفحه اصلی، صفحه تماس با ما، صفحه درباره ما، صفحه خدمات ما و مواردی از این دست. با سامان ادز، همراه باشید.

 

 

کاری از تیم رسانه سامان ادز

برای  دیدن    صفحه طراحی سایت   سامان   ادز   کلیک  کنید.

 

شرکت تبلیغاتی و خدمات آن
نکات مهم در طراحی تیزر تبلیغاتی
هوش مصنوعی و رئیسان بی سواد؛ بررسی نگرانی دولت‌ ها
چگونگی ساخت تیزر ویدیویی تأثیرگذار
ویژگی های ضروری برای یک فروشگاه اینترنتی موفق
اهمیت عکاسی تبلیغاتی برای کسب و کار
 خرید سایت  وردپرس و مزایای برای ساخت وب سایت
راهنمای گام به گام طراحی وبسایت ( قسمت 2 )
تیزرهای با کیفیت راهکارهای جذب مخاطبان
previous arrow
next arrow
Shadow
فهرست